17. september 2020
Skrevet af: Maj Bank

Et solidt moralsk kompas

Anbefaling af bogen "Charlie Munger: The Complete Investor", hvor Charlie Munger, der er næstformand for bestyrelsen i Berkshire Hathaway og Warren Buffetts højre hånd, for første gang fortæller om sin investeringsstrategi og livsfilosofi. Bogen består af blandt andet interviews med Charlie Munger, hans taler, breve til aktionærer og andre dokumenter. Derudover har forfatteren talt med porteføljemanagere, investorer og historikere om Charlie Munger.

Bogen handler ikke kun om investeringsstrategier, men også om Mungers "mentale modeller" for et godt liv.

Charlie Munger er relativt ukendt i Danmark. Men han er formentlig en af de dygtigste investorer i verden. I en alder af 96 år er han stadig aktiv som direktør og bestyrelsesmedlem, og han er en slags højre hånd for den endnu mere kendte investor Warren Buffett.  

Bogen gennemgår de principper, som Charlie Munger har brugt med succes i mere end 70 år. Den første vigtige erkendelse er, at man skal stræbe efter at være "consistently not stupid, instead of trying to be very intelligent". At være lidt ydmyg og minimere antallet af fejl er en bedre strategi end at tro for meget på sine egne mavefornemmelser.

Læs hele artiklen på Maj World.

Maj World er forbeholdt kunder i Maj Bank. Ring på 33 38 97 00 og hør mere om mulighederne.