Sikkerhed

Vi prioriterer din sikkerhed meget højt.

Når du skal ind på Maj World, skal du derfor logge på med MitID.

MitID sikrer, at du er den rette til at få adgang til dine data i Maj World.
MitID er en digital signatur - en elektronisk underskrift, som giver sikkerhed for, at du er den rette til at få adgang til dine data. Tilsvarende kan du underskrive dokumenter med dit MitID, fordi det er med til at identificere dig.

Med MitID bruger du det samme bruger-id og den samme adgangskode til både din netbank, offentlige hjemmesider og en lang række private tjenester på nettet. Det gør det nemt for dig. 

Din digitale underskrift

Normalt sætter vi vores underskrift på et papir som garant for, at vi er, hvem vi udgiver os for. Når vi flytter os fra papir til digital kommunikation, kan vi ikke længere skrive under med pen og blæk. I stedet må vi skrive under digitalt. Din digitale underskrift er lige så bindende som den, du sætter på papir.

Sådan får du MitID

Hvis du ikke allerede har fået MitID, kan du bestille MitID på mitid.dk. Du kan også få MitID ved at henvende dig personligt i Borgerservice.

Vær opmærksom på cyberkriminalitet

Cyberkriminalitet er desværre stærkt stigende, og det er derfor vigtigt, at du aldrig udleverer personlige oplysninger til fremmede. FinansDanmark har lavet en pjece, som helt kort guider om problemstillingen. Vi anbefaler, at du læser den. Du finder pjecen her.