29. september 2023
Skrevet af: Maj Bank

3,15 pct. i rente på alle konti i Maj Bank

Vi sætter renten op til 3,15 pct. på alle indlån i Maj Bank. Samtidig er inflationen faldet til 2,3 pct. Det betyder, at det nu kan betale sig at have penge stående i Maj Bank.

Det giver tid til at afklare risikovilje og tidshorisont. Herefter kan man overveje at investere nogle af midlerne mere langsigtet.

Vi har hævet indlånsrenten, hver gang Nationalbanken har hævet renten. Fra 1. oktober sætter vi ekstraordinært renten på indlån op til 3,15 pct. årligt. *Renten er fast i perioden 1. oktober 2023 til 31. december 2023. Herefter tilbyder vi igen variabel rente på 2,40 pct. p.a., som vil følge markedsudviklingen.

Den nye rentesats er gældende for al indlån i Maj Bank og er ikke afhængig af hverken bindingsperiode eller indlånets størrelse. Det gælder således for både almindelig opsparing, pension og virksomhed.

”Når Maj Bank tjener penge på dine kontanter i perioder med positive markedsrenter, så synes vi, at det er fair at dele denne rentegevinst med dig,” siger direktør for Maj Bank Brian Buus Madsen og supplerer:

”Derfor tilbyder vi altid en konkurrencedygtig rente, og resten af året er den ekstra god.”

Du er velkommen som kunde, hvis din samlede opsparing og depotværdi er større end 50.000 kr.

Læs mere om, hvordan du bliver kunde her.