Erhvervsrådgivning

Hos Maj Bank forstår vi vigtigheden af fleksibilitet i din virksomheds økonomi og optimal placering af din overskudslikviditet.

Derfor er vi glade for at kunne introducere vores simple setup, specielt designet til erhvervskunder som dig.

2,75 pct. i rente p.a. af din overskudslikviditet på indlånskonto i Maj Bank (enkelt og uden komplicerede rentetrapper).  Den eneste betingelse er, at indskuddet er på minimum 1 mio. kr.

DET BEDSTE AF DET HELE?

Ingen bindingsperiode. Det betyder, at du bevarer fuld  fleksibilitet til at styre dine midler, som det passer til din virksomheds behov og muligheder.

Renten på 2,75 pct. p.a. med kvartalsvis tilskrivning er variabel  og følger markedsudviklingen.

I Maj Bank fokuserer vi udelukkende på opsparing og investering, og du skal derfor fortsat være tilknyttet en primær bank til dine daglige banktransaktioner.

HVORFOR VÆLGE MAJ BANK?

 • Tilgængelighed:
  Vores team er altid klar til at hjælpe dig.
 • Fokus på opsparing:
  Vi specialiserer os i opsparingsløsninger, der sikrer dig gode vilkår, så du i stedet kan fokusere på driften
  i din virksomhed.
 • Ekspertrådgivning i investering:
  Få adgang til skræddersyet rådgivning fra vores investeringseksperter, som kan hjælpe dig med at  navigere i investeringsmulighederne.
 • Ud over en høj indlånsrente kan vi naturligvis også rådgive dig om mere langsigtede investeringsmuligheder  inden for både aktier og obligationer, som over tid traditionelt kan byde på bedre afkastmuligheder.

Har du lyst til at høre mere om de konkrete muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 38 97 00 eller sende os en mail på info@majbank.dk

Rentesats på 2,75 pct. er en variabel sats pr. 10. juni 2024 og følger  markedsrenterne. Den aktuelle sats kan altid ses på majbank.dk.