Indlånsrente

Hvad er en indlånsrente?

Indlånsrente er den rente, som du kan opnå fra de kontanter du har stående. Hos Maj Bank bestræber vi altid at have en høj indlånsrente uden binding.

Rentesats på indlån hos Maj Bank?

Renten på indlån er variable hos Maj Bank og fremgår altid af vores prisoversigt.

At have en høj rente på ens opsparing er vigtigt af flere årsager:

Inflationens påvirkning:
En høj rente hjælper med at bevare købekraften af dine penge over tid. Inflation kan mindske værdien af dine penge, så ved at have en høj rente på din opsparing, kan du modvirke effekten af inflation og sikre, at dine penge beholder deres værdi eller endda vokser i værdi over tid.

Opsparingsvækst:
Jo højere renten er, desto hurtigere vokser din opsparing gennem rentes renteeffekten. Det betyder, at du ikke kun tjener rente på din oprindelige investering, men også på de renter, der akkumuleres over tid. Dette kan have en markant effekt på din samlede opsparing, især over længere perioder.

Samlet set kan en høj rente på din opsparing hjælpe med at sikre, at dine penge arbejder for dig og støtter dine langsigtede finansielle mål og sikkerhed.

Hvorfor er det vigtig at ens konto ikke har en binding?

Hos Maj Bank har vi aldrig binding på dine kontanter, fordi vi vægter din frihed højt, så du altid kan investere pengene bruge dem i stedet.

Inlånskonto er omfattet af fuld kreditorbeskyttelse.

Ring til os på 3338 9700

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med investeringsrådgivning.