Rådgivningskunde

I Maj Bank tænker vi som kapitalforvaltere, og vi arbejder alene med opsparing og investering. Vores mål er at sikre dig et godt afkast, uden at du skal løbe unødige risici.

 

Opsparing, pension, selskaber m.m.
Vi rådgiver om alle opsparingsformer. Rådgivningskunder har typisk investeringer for mindst 1½ mio. kr.

  • Alm. opsparing i frie midler
  • Pensionsmidler (kapitalpension, ratepension, alderspension og livrente)
  • Midler under virksomhedsskatteordningen
  • Midler i selskaber

 

Fair omkostninger
Det koster 200 kr. pr. måned at være kunde i Maj Bank. Ved større engagementer mindre. Eventuelt øvrige omkostninger afhænger af din handelsaktivitet og dine produktvalg. Vi er konkurrencedygtige og henviser i øvrigt til prisbladet på www.majbank.dk for yderligere oplysninger.

 

Rådgivning og inddragelse
Sammen finder vi frem til din opsparingsprofil, og vi rådgiver dig om både den overordnede allokering af dine midler og de konkrete produktvalg. Du beslutter, hvilke investeringsforeninger, indeksfonde og eventuelt enkeltaktier du vil investere i.

 

Frit valg
Vi rådgiver både om produkter fra Maj Invest og en række andre udvalgte investeringsforeninger. Har du særlige ønsker, er der frit valg blandt børsnoterede investeringsprodukter.

 

Personlig rådgivning
Du får din egen rådgiver, som kender dig og dine ønsker.

 

Vi deler viden og analyser
I Maj World kan du hurtigt se dit afkast, og om din portefølje passer med din opsparingsprofil og vores aktuelle anbefalinger. Du får hurtigt overblik, og vil du ændre noget, er vores guide parat med porteføljeforslag.

Har du lidt mere tid, kan du fordybe dig i den aktuelle udgave af The Big Picture eller vores øvrige artikler om investering og makroøkonomi. Det er et godt udgangspunkt for at investere langsigtet og rationelt.

 

Bliv kunde med det samme eller ring 33 38 73 00 og hør mere

Tryk på knappen for at oprette konto og depot til alm. opsparing. Har du pensionsordninger eller du et selskab , skal du kontakte os på info@majbank.dk eller telefon.

 

Kom igang