Mere om Digital rÄdgivning

I Maj Bank tænker vi som aktive kapitalforvaltere, og vi arbejder alene med opsparing og investering. Vores mål er at sikre dig et godt afkast, uden at du skal løbe unødige risici.

 

Vi gør det enkelt at investere den almindelige opsparing
Som Digitalkunde kan du begynde med en mindre opsparing og se den vokse gennem afkast og ny indskud. Som kunde skal du mindst have 100.000 kr. i frie midler. Uanset størrelsen på din opsparing, er det enkelt at få overblik over din formue og dine investeringer.

 

Vælg mellem 5 profiler
Vi har gjort det helt enkelt at investere globalt med fokus på ansvarlige og grønne investeringer. Vores porteføljeforslag sørger for risikospredning og tilpasses løbende udsigterne for den globale økonomi.

Ud fra din tidshorisont, din risikovilje og dine øvrige økonomiske forhold finder du sammen med vores digitale guide frem til, hvilken af vores fem investeringsprofiler, der passer til dig. Når du har valgt din risikoprofil, får du et porteføljeforslag, der passer til din profil og din opsparing. Maj Banks investeringsforslag er baseret på en sammensætning af aktive danske investeringsforeninger.

 

Fair omkostninger
Vores omkostningsstruktur er særligt attraktivt for dig med en opsparing på mellem 100.000 kr. og 2.000.000 kr. Omkostningerne ligger i de underliggende investeringsforeninger og fragår afkastet. Følger du vores opsparingsprofiler, er de årlige omkostninger mellem 0,7 pct. for lav risiko og 1,5 pct. for høj risiko (se nedenfor). Der vil kun komme kontante omkostninger, hvis du selv anmoder om, at der foretages en handel. Se i øvrigt vores prisblad på www.majbank.dk

 

Ring til os og få hjælp
Vi har gjort det så enkelt, at du kan klare næsten alting selv. Men du er altid velkommen til at ringe til os og få hjælp.

 

Vi deler viden og analyser
I Maj World kan du hurtigt se dit afkast, og om din portefølje passer med din opsparingsprofil. Har du lidt mere tid, kan du fordybe dig i den aktuelle udgave af The Big Picture eller vores øvrige artikler om investering og makroøkonomi. Det er et godt udgangspunkt for at investere langsigtet og rationelt.

 

Tryk på knappen og bliv kunde
Når du trykker på knappen er du kun tre hverdage fra at blive kunde. Indsend dine oplysninger, afvent og underskriv dine dokumenter og overfør penge. Så er du klar til at oprette din opsparingsprofil og investere dine penge.

 

Kom igang

 

Opsparingsprofil

1

2

3

4

5

Aktieandel, pct.

0-10

10-30

30-50

50-70

70-100

Omkostningsprocent, p.a.

0,7-0,8

0,8-0,9

0,9-1,1

1,1-1,3

1,3-1,5

* Engangsomkostninger ved handel på 0,1% og evt. emissionstillæg på op til 0,25%. De løbende omkostninger ligger i fondene og fragår afkastet. Opsparingsprofil 1 har meget lav og opsparingsprofil 5 har meget høj risiko